Ungdomsgalan 2024

Vi har fått in många riktigt fina nomineringar från många olika håll. Vi är oerhört stolta över alla unga som under år 2023 har gjort något utöver det vanliga!

Ungdomsgalan fyller 5 år!

Ungdomsgalans prisutdelning kommer i år att hållas på stadsfesten, 11 maj, på Köttorget i Falköping. Mer info om exakt tid för prisutdelning kommer inom kort

Kom gärna och applådera för vinnarna tillsammans med oss!

Vinnarna kommer efteråt att bjudas på två-rätters middag på restaurang.

Om kategorierna

Årets arrangör – Någon eller några som skapat ett arrangemang för andra personer i Falköpings kommun

Årets coach – Någon som guidat andra människor till att bli eller göra bättre. En person som fått andra att känna sig sedda och fått andra människor att växa.

Årets eldsjäl – Någon som har ett brinnande engagemang för en organisation, förening, politik, miljön eller en annan specifik fråga.

Årets entreprenör – Någon som har en affärsidé och har tagit steget för att starta upp eller utveckla verksamheten

Årets förebild – En person som visat hur en bra förebild ska vara, genom att göra bra saker som kan inspirera andra att vilja gör det samma.

Årets kreatör – Någon som under året har skapat något på sitt eget sätt. Det kan t.ex. vara konst, musik eller dans.

Årets idrottskämpe – Någon som under året har kämpat för att utvecklas inom sin idrott. Fokus är på personlig utveckling framför prestation.

Årets mediaprofil – Någon som setts eller hört på radio, TV eller sociala medier med ett positivt budskap under det senaste året.

Öppen nominering – Här kan du skicka in en nominering om du är osäker på vart den passar in. Vi hjälper dig så den hamnar rätt.