Ungdomsgalan 2024

Ungdomsgalan äger rum den 2 mars 2024! Redan nu kan du nominera en ungdom som du tycker har gjort Falköping lite bättre under året!

Vem som helst kan nominera. Du kanske är en kompis, lärare, förälder, tränare eller kollega? Du får också nominera dig själv såklart. De nominerade måste vara mellan 12-20 år och ha en naturlig koppling till Falköping. Antingen att man bor i kommunen eller att man går i skolan här. 

Om kategorierna

Årets arrangör – Någon eller några som skapat ett arrangemang för andra personer i Falköpings kommun

Årets coach – Någon som guidat andra människor till att bli eller göra bättre. En person som fått andra att känna sig sedda och fått andra människor att växa.

Årets eldsjäl – Någon som har ett brinnande engagemang för en organisation, förening, politik, miljön eller en annan specifik fråga.

Årets entreprenör – Någon som har en affärsidé och har tagit steget för att starta upp eller utveckla verksamheten

Årets förebild – En person som visat hur en bra förebild ska vara, genom att göra bra saker som kan inspirera andra att vilja gör det samma.

Årets kreatör – Någon som under året har skapat något på sitt eget sätt. Det kan t.ex. vara konst, musik eller dans.

Årets idrottskämpe – Någon som under året har kämpat för att utvecklas inom sin idrott. Fokus är på personlig utveckling framför prestation.

Årets mediaprofil – Någon som setts eller hört på radio, TV eller sociala medier med ett positivt budskap under det senaste året.

Öppen nominering – Här kan du skicka in en nominering om du är osäker på vart den passar in. Vi hjälper dig så den hamnar rätt.

Här nominerar du!