Fritidsbanken - Dotorpsgatan 17

Fritidsbanken är som ett bibliotek – fast med sport- och fritidsprylar. Alla kan låna och allt är gratis!

Här kan du låna utrustning för en aktiv fritid såsom skidor, cyklar, pulkor, inlines, flytvästar, snowboards och mycket mer. Utlåningstiden är 14 dagar. Syftet är att aktiviteterna ska leda till ökad hälsa, välbefinnande och inkludering. Du kan också skänka utrustning och prylar du inte längre behöver.

Välkommen till butiken på Dotorpsgatan 17 i Falköping!

Öppettider

Tisdag klockan 13.00-16.00
Onsdag klockan 13.00-16.00
Torsdag klockan 13.00-19.00
Fredag klockan 13.00-16.00

För avvikande öppettider på storhelger och röda dagar se härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du låna/skänka?

Besök oss i butiken eller ring butiken 073-804 73 88.Vi finns även på facebook @falkopingsfritidsbanklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jobbar du i en förening eller skola och vill veta mer om vad Fritidsbanken kan hjälpa till med? Kontakta Andrea Watson, verksamhetsutvecklare på Kultur- och fritidsförvaltningen telefon 0515-88 50 14.

Kommunal regi

Falköpings Fritidsbank drivs av Falköpings kommun. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten men samverkan sker med kompetens- och arbetslivsförvaltningen som erbjuder arbetsträning på Fritidsbanken.

Fritidsbanken är en nationell ideell förening, och det finns Fritidsbanker i många orter i Sverige. Läs mer på fritidsbanken.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster