SpeakApp

Appen för ungas inflytande i kommunen!

Minskade avstånd

SpeakApp är en app för alla ungdomar i Falköping! Syftet med appen är att göra avståndet mellan ungdomar och politiken mindre. 

SpeakApp har sex olika kategorier

  1. Första kategorien är Din åsikt. Din åsikt är till för att du ska kunna skicka in förslag och frågor till oss och få svar på dom snabbt.
  2. På gång är en kalender där du kan se vilka aktiviteter som finns i Falköping.
  3. Snabbfrågan är till för att kommunen eller politiken ska kunna ställa frågor till ungdomar och få ett snabbt svar om vad Falköpings unga tycker.
  4. Arbete och studier är till för att du ska kunna hitta lediga jobb nära dig eller om du har några frågor angående studier så kan du ställa dem och få svar av en studievägledare. Arbete och studier är ännu inte aktiv i Falköping.
  5. E-förslag - här kan du skriva din åsikt och andra kan gilla och kommentera ditt förslag. Ju fler röster desto större chans att politikerna i Falköpings kommun får se den! E-förslag är ännu inte aktiv i Falköping.
  6. Sist men inte minst är det Kontakta oss. Här hittar ni våra kontaktuppgifter, till exempel våra sociala medier och mejl. 

Ytterligare info

SpeakApp tas om hand av ungdomsstrategen och de unga kommunutvecklarna i Falköpings kommun. Vi jobbar för att din röst ska nå de tjänstepersoner eller politiker som kan driva vidare din åsikt eller ditt förslag!

Ladda ned SpeakApp till din mobil via Appstore eller Google Play.

Dina personuppgifter

SpeakApp har flera olika funktioner där du kan välja att lämna personuppgifter såsom namn, telefonnummer eller e-postadress. Detta är helt frivilligt och inget som krävs för att du ska kunna använda SpeakApp. Anledningen till att du kan lämna dina personuppgifter under vissa funktioner är att du ska kunna få svar på dina åsikter eller frågor som du väljer att skicka in till kommunen eller organisationen via SpeakApp.

Du behöver registrera ett konto för att kunna använda SpeakApps funktion E-förslag.

Ladda ner appen!

Apple App Store
Google Play Store

Svar på inskickade åsikter och frågor

Här samlar vi svar på de frågor som kommit in via tjänsten "Din Åsikt" i SpeakApp!

Om ni inte kan se listan på ärenden nedan, så byt webläsare till Chrome eller en nyare version av Explorer.